Tim Urbanya

Tim Urbanya (SLO)

Glasbeni producent, DJ, avtor in voditelj nepogrešljive radijske oddaje za vse prepričane častilce elektronske produkcije, Tim Urbanya postaja s svojo pahljačo talentov zmeraj bolj neomajno ikona plesne scene na vroči strani Alp.

Če ste v petek zvečer kdaj preklopili na radijske valove v želji po plesnih ritmih, potem vas je gotovo omamila zvočna poslastica Tima Urbanye. Aktualni trendi globalne elektronske scene, podpora slovenski produkciji, prenosi z najbolj vročih dogodkov in intervjuji z imeni, ki vam poženejo kri v prave dele telesa. Uro in pol dolg vrhunski zvočni koktejl je Tim mešal polnih pet let, nato pa z njim zapeljal še nacionalne medije in oddaja Rush Hour je na frekvencah radia Val 202 pridobila še širši krog gorečih oboževalcev kot RH 202. 

Da pa ni spreten samo z jezikom in zaupanja vreden izluščevalec vročih trendov, dokazuje tudi zadnjih petnajst let, ko je potrpežljivo gradil kariero. Kot didžej je hitro osvojil festivalska in klubska plesišča zaradi prvinskega občutka za ritem. Kalil se je tudi kot vodja trgovine z gramofonskimi ploščami, partyji, ki jih je organiziral pa so mu prislužili še bolj poglobljeno poznavanje terena. 

Melodični house v izvornem pomenu besede. Globoke bas linije, ki človeka zapeljejo v gibanje in skrbno izbrani vokali, ki obudijo čustva. To je tisto, kar je Tima pripeljalo na odre vodilnih klubov in festivalov v regiji. Svoj pečat je pustil v Ambasadi Gavioli, Byblosu, Cirkusu, v okviru Festivala Maribor, kjer je elektroniko povezal s klasiko, na festivalu Exit, kjer je bil opazni nosilec slovenskih zvokov in v areni Stožice, ko je publiko navlažil mnogo preden je na oder stopil David Guetta. 

VEČ INFORMACIJ

Nastop tega izvajalca bo

KDAJ:01. JULIJ
KJE:KONGRESNI TRG
CENA:BREZPLAČNO