ROOTS IN SESSION

ROOTS IN SESSION (SLO)

RootsInSession se lahko pohvalijo z neprekinjeno 15-letno kariero aktivnega in zelo entuziastičnega ustvarjanja, katerega rezultat so številni glasbeni produkti, ki so na trgu še danes zelo iskani. RIS Sound je namreč edini slovenski sound, ki je s kontinuiteto in v maniri „stare šole“ svojo publiko vzgojil s pomočjo ti. mikstejpov.

V okviru festivala Lublana je urbana (Ljubljana Calling) – ta je del večjega projekta Festival urbane kulture Slovenija - bo 30. junija in 1. julija praznovanje Mednarodnega dneva reggae glasbe, s čimer se Ljubljana prvič pridružuje 35 mestom po vsem svetu, ki ga praznujejo, namenjen pa je mednarodno razširjeni jamajški glasbeni kulturi in njenemu sporočilu. Oba dneva bo potekal na dveh lokacijah, na prostem v Parku Tivoli in v klubskem ambientu KUD-a Channel Zero na Metelkovi, na njem pa se bo predstavilo več kot 30 umetnikov. 1. 7. boste v Parku Tivoli videli: Roots In Session, Rockers Dub Master sound system, Dr Bancho, Ohoroho Selektor, The Wild Citizen, Reggaemylitis Sound in LjubljanJah Vibes, v klubu Channel Zero kasneje boste lahko plesali in uživali ob roots, dancehall, dub, uk stepp, jungle in sorodni glasbi. Dogodek v Parku Tivoli je brezplačen. 

Program bo tematsko povzemal vrednote kot so medsebojna ljubezen, spoštovanje, sodelovanje in sprejemanje drugačnosti ... katere so ne le del reggae kulture kot take, ampak so v današnjem nestrpnem in precej sebičnem svetu iskane in nujne bolj kot kdajkoli prej. 

Povezave

VEČ INFORMACIJ

Nastop tega izvajalca bo

KDAJ:01. JULIJ
KJE:PARK TIVOLI
CENA:BREZPLAČNO