Jazzanova LIVE fEAt. Paul Randolph

jazzanova LIVE fEAt. paul randolph (NEM)

Jazzanova je Berlinska zasedba, ustanovljena 1995. Njihov zvok je fuzija jazza, chill-outa, jazz house-a do latino jazz stila.

Jazzanova so legendarna berlinska zasedba, ustanovljena 1995. Njihov zvok je fuzija jazza, chill-outa, jazz housea in latino jazz stila. V zadnjih treh letih so Jazzanova Live Feat. Paul Randolph nastopali na več kot 150 lokacijah po vsem svetu, tudi na festivalih, kot so MELT!, FLOW, CAPETOWN JAZZ, JAVA JAZZ, NORTH SEA JAZZ, če jih omenimo le nekaj. Producenta zasedbe Stefan Leisering in Axel Reinemer ta uspela na žive nastope prinesti duha njune produkcije in remiksov. Kdor jih je videl nastopati v živo ve, kako magična je lahko takšna izkušnja.

Album

Po dolgem in napornem nastopanju po celem svetu, so Jazzanova končno posneli tudi prvi album z naslovom Funkhaus Studio Sessions. Na plošči so zajete skladbe, ki so najljubše tako ustvarjalcem, kot tudi občinstvu, ki jih je lahko spremljajo na obsežni turneji. Seveda pa so na njem zastopane tudi povsem nove skladbe. Album so posneli v legendarnem studiju GDR Rundfunk Orchestra Studios v Vzhodnem Berlinu in izdali maja 2012 pri Založbi Sonar Kolletiv.

Funkhaus Studio Sessions

VEČ INFORMACIJ

Nastop tega izvajalca bo

KDAJ:1. JULIJ
KJE:KONGRESNI TRG
CENA:BREZPLAČNO