Ichisan

ICHISAN (SLO)

Igor Škafar - znan kot Ichisan, elektronski glasbenik, didžej in fotograf, ki je zadnje čase vse bolj popularen v sodobni elektronski skupnosti. Nekoč je igral kitaro v več skupinah, kasneje pa se je usmeril v elektronsko glasbo.

Leta 2008 je izdal prvi solo mednarodni 12" pri londonski založbi Airtight Recordings. Global Pillage in Tips & Tricks sta bila zelo dobro sprejeta in prejela številne pozitivne odzive, tako kritikov kot tudi občinstva, pozitivno pa so ga ocenili pomembna imena iz glasbene industrije, kot so Bjorn Torske, Pete Herbert, Prins Thomas in drugi. 

Ichisan je tudi prispeval Radar Pulse is Sent na Eskimovo kompilacijo to the Eskimove kompilacije, izdajal pa je tudi pri Airtight recordings, Internasjonal, Catune, Solardisco, and Under The Shade/Jiscomusic in Nang Records. Z Ule Nakovo je ustvaril projekt Ichisan&Nakova. Njun prvi album Yugo Tempo so izdali leta 2010 pri Nang Records. 

Lepa 2013 je Ichisan debitiral v Severni Ameriki, temu pa je sledila izjemno uspešna turneja po ZDA, z nastopajočimi kot so The Disco Biscuits, Boombox, Conspirator in Party Supplies. Njegov prvi album je izšel pri založbi Bordello A Parigi Records. 

VEČ INFORMACIJ

Nastop tega izvajalca bo

KDAJ:01. JULIJ
KJE:KONGRESNI TRG
CENA:BREZPLAČNO