Klub K4, klub Cirkus, KUD Channel Zero in nenapovedana Centralna postaja - minula noč je bila več kot živahna za udeležence Festivala urbane kulture Slovenija.

REPORT NOČNEGA DELA PROGRAMA

Klub K4, klub Cirkus, KUD Channel Zero in nenapovedana Centralna postaja - minula noč je bila več kot živahna za udeležence Festivala urbane kulture Slovenija.

Uncle Frank je tako na veselje oboževalcev izpeljal neplaniran žur v Centralni postaji, kjer je z izborom klasičnega reggaeja, hip hopa, funka in indieja pripravil odlično uverturo v nočni del festivala. Seveda so vmes padli tudi hiti kot so Scooby Snack, Fun Lovin Criminal in King of New York, kup selfiejev z oboževalci ter nekaj opravičil za slabo vreme, Frank pa se je ob odhodu organizatorjem priporočil še, da na naslednji Festival urbane kulture Slovenija povabijo cel bend.


Česar ni ponudilo dnevno dogajanje, je v veliki meri nadosmestil nočni del. Cirkus je po Buchanovem ogrevanju zasedel ljubljenec domače house scene, Mike Vale, ki je v svoj razgibani set vtkal cel kup svežih produkcij, s katerimi bo razgibal prihajoči avstralsko in ameriško turnejo, z njim pa je zaplesalo tudi šopek medijskih znancev, ki znajo ceniti vrhunski clubbing.

Nič manj poskočno pa ni bilo vse do sončnega vzhoda in še čez tudi v najbolj razvpiti ljubljanski kleti. Klub K4 je ob domači podpori odlično razgibal britanski miksmojster Ø Phase, med soustvarjalci domače scene pa smo ujeli tudi Valentina Kanzyanija, ki je z gostom tudi pominglal in izvedel, da sta ne le isti letnik, mapak rojena v razmiku le nekaj dni. In kot kaže to ni nepomemben podatek, saj je bil Ashleyev set zelo razgiban, pokazal je veliko širino, za finale pa plesišče razbil s Tehnom z velikim T.


KUD Channel Zero na Metelkovi je prav tako doživel izjemno lepo noč, v bistvu del današnjega Mednarodnega dneva reggae glasbe, ki ga letos prvič praznujemo tudi v Sloveniji. Z izbranimi izvajalci so "pripravili teren" za današnje veliko praznovanje v Parku Tivoli. Ne zamudite, se je že pričelo!

0 0
Feed