Mike Vale (30. 06.) in RNB explosion - Classic hits & fresh urban cuts (01. 07.)

Mike Vale (30. 06.) in RNB explosion - Classic hits & fresh urban cuts (01. 07.)

Nočni klubski program prvega Festivala urbane kulture Slovenija bo potekal tudi v Cirkus klubu, kjer boste v dveh zaporednih večerih priča zelo raznolikega programa.

V petek, 30. 6. se bo predstavil Mike Vale, pred svojim odhodom na prvo avstralsko in naslednjo ameriško turo. Pripravite se na selekcijo vrhunskega housa in sveže plesne petarde, ki bodo razgibale festivalsko poletje, seveda pa bo Mike v set vtkal tudi prihajočo izdajo Rhythm Ride (Incorrect Music) in obdelavo klasike Lucky Star, ki jo je posnel za založbo Great Stuff. Za ogrevanje bo poskrbel Buchan (Welcome To My House).


Že naslednji večer, 1. 7. pa ste vabljeni na eksplozijo r&b-ja in hip hopa. Razbeljena cirkuška mesečna rezidenca, rezervirana za najboljše kar ponujata RnB in hip hop kultura. DJ DEY in njegov zvesti sidekick, SELEKTA CEE, vas vabita na še en 'urbani music mash up made in haven', od old-school klasik, do najbolj vročih rimarjev in ghetto div na sceni. Smer: Black Beatles, Dessigner, Rick Ross, Skrillex, Chris Brown, Kehlani, Jaged Edge, NWA, TLC, DJ Khaled, Destiny's Child, Dr. Dre, Aaliyah, Mary J. Blige, Snoop Dogg...

Več o dogodkih in rezervacijah na www.cirkusklub.si in www.facebook.com/cirkus.klub

MIKE VALE (Undr The Radr, Glasgow Undergorund, Toolroom, Insomniac)
w: www.mikevale.com
yt: www.youtube.com/djmikevale

Cene vstopnic / Tickets prices
navadna / regular = 8 eur
VIP = 18 eur / VIP konzumacija = 40 eur

DJ DEY: www.facebook.com/deejaydey

SELEKTA CEE: www.facebook.com/SeleKta-Cee-1558701937704824/

Cene vstopnic / Tickets prices
navadna / regular = 8 eur
VIP = 18 eur
VIP konzumacija = 40 eur

0 0
Feed